תכנון ועיצוב פנים
דברו איתי

הרמוניה ברמת השרון

צילום זוהר רון

יחידה מתוך מתחם קוטג'ים סגור וייחודי, בעלי בריכת שחייה משותפת, תוכננה כך שתתאים לחיי משפחה מודרנית, תוך שמירה על קווי עיצוב קלאסיים ונינוחים. הדיירים: זוג ושלושת ילדיהם.

האתגר

הגברת הטון המשפחתי בחללי הבית, על ידי עיצוב בסגנון פרובנס כפרי עם נגיעות אקלקטיות. מפלסי הבית תוכננו בהתאמה לצרכיהם השונים של דייריו. קומת המרתף הוקדשה למשחקי הילדים; במטבח הושם דגש על משטחי העבודה המודרניים; בחצר הוסב המיקוד לרביצה מפנקת, בעזרת ג'קוזי ואפריון מרשים שעוצבו עבורה; וגולת הכותרת – סוויטת ההורים שזכתה לאווירת צימר רומנטי, הודות למיקומה בגלריה שנוספה לעליית הגג, לצד אלמנטים כפריים מובהקים. אבני היסוד: קונטרסט. בטון אפור-שחור אורבני, עץ טבעי כפרי וגוונים בהירים הרמוניים.

שנעבור להתמקד בכם?
3 פרטים קטנים ואחזור אליכם בהקדם

© כל הזכויות שמורות לחלי ישראלי
עוצב ע״י בריאן וויסבניית אתרים
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram