תכנון ועיצוב פנים

התרעננות בשרון

צילום ליאור שניידר

וילה משפחתית משנות ה-60 במושב בשרון, עברה שיפוץ מלא ורענון בעזרת עיצוב פנים כפרי, חם וקליל, עם נגיעות אקלקטיות. הדיירים: זוג צעיר ושני ילדיהם.

האתגר

התאמת מבנה סגור וארכאי למשפחה הצעירה שעברה להתגורר בו, ונזקקה למרחבים וחופש תנועה. בשלב הראשון לשיפור חיי דייריו, הורחבו פתחי הבית, הנפרש כולו על קומת מגורים אחת, בין היתר על ידי משחקי גדלים בין הגינה בחוץ למגורי הפנים. פלטה בהירה ונקייה, ללא צבעים עזים או מוטיבים ילדותיים, עזרה להקנות לבית מראה אחיד, רענן וצעיר ומאפשרת לו לגדול ולצמוח יחד עם המשפחה, ללא צורך בהתאמות ושינויים תכופים. אלמנטים עיצוביים עגולים, שנבחרו על ידי בעלי הבית לפינת האוכל, לצד שטיח דקור מרהיב ביופיו, שנשתל בקפידה במטבח, מוסיפים טאץ' ייחודי אישי וחם לבית. אבני היסוד: צבעי תכלת שמימי ולבן מזמינים, בשילוב רצפת גרניט פורצלן ועץ טבעי.

שנעבור להתמקד בכם?
3 פרטים קטנים ואחזור אליכם בהקדם

© כל הזכויות שמורות לחלי ישראלי
עוצב ע״י בריאן וויסבניית אתרים
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram