תכנון ועיצוב פנים
דברו איתי

הפתעה טרופית בראשון לציון

צילום ליאור שניידר

בית בן 15 שנה בשכונת וילות בראשון לציון, נזקק לטיפול יסודי. לבקשת בעלי הבית, עוצב עד הפרט האחרון בסגנון כפרי וחם, ולצידו טוויסט מפתיע בחצרו המרווחת – בריכת שחייה טרופית יפהפייה. הדיירים: זוג סוכני ביטוח ושלושת ילדיהם.

האתגר

האתגר: יצירת חלוקה ברורה, אסתטית ופונקציונלית בין שתי קומות הבית וחלליו השונים. באמצעות משחק מפלסי ועמוד לבנים שנבנה במיוחד בקומה התחתונה, הוגדרו האזורים בה בהתאם לשימושיהם – מטבח, פינת אוכל, סלון ופינת ילדים. אלמנטים כגון אח ברזל או אקווריום מפואר תרמו להדגשת כל פינה. בקומה העליונה, חדרי הילדים וההורים תוכננו כך שיספקו פרטיות, פינוק ונוחות מקסימליות, כראוי למרחב אישי. בחצר, כקונטרסט מובהק לכפריות של פנים הבית, נחפרה בריכה צבעונית, המוקפת מסלעה מלאכותית וצמחייה טרופית שובת עין. אבני היסוד: גוונים בהירים וטבעיים, עץ, לבנים ואריחי בטון מצוירים.

שנעבור להתמקד בכם?
3 פרטים קטנים ואחזור אליכם בהקדם

© כל הזכויות שמורות לחלי ישראלי
עוצב ע״י בריאן וויסבניית אתרים
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram